За Нас

За нашата Компанија

GU1NZO е компанија која се грижи за своите клиенти, за поудобен и комфорен гејминг. Кога меѓусебното разбирање е на достојно ниво тогаш нема потреба за грижа, одберете го вашиот производ од нашиот голем избор и уживајте во игрите. Од гејмери за гејмери, ние знаеме што можеме да ви понудиме ,а ваше е да одберете. Секогаш достапни 24/7, со голем квалитет, оставете нашето долгогодишно искуство да зборува за нашата компанија

The Crew

Zhorence

Twitch Streamer

Dzepar

Trovo Streamer

Nikola Manov

Web Developer

Ordancho Trajkov

CEO